Martin-Behaim-Straße, 2 – 63263 – Neu-Isenburg – Germany

Despre noi

La Globalis suntem conștienți de nevoia continuă de a ne proteja mediul. Facem acest lucru prin furnizarea de servicii industriale de înaltă calitate care ne ajută să ne croim un drum sigur și trainic pe piața europeană.

Alături de partenerii noștri, ne angajăm să construim un viitor mai durabil printr-un program de formare de ultimă generație conceput pentru a forma profesioniști în sectoarele nuclear, naval și industrial, dezvoltând lucrătorii calificați de care are nevoie compania noastră. Pe baza nevoilor clienților noștri, fiecare operator este instruit de unul dintre profesioniștii noștri calificațim pentru a putea asigura în permanență standarde ridicate de calitate.

Echipa noastră este un exemplu de precizie, fiabilitate și eficiență. Încurajarea unui mediu de lucru inovator este permanent corelată cu soluționareea proactivă a problemelor. Printre operatorii calificați cu care ne mândrim la Globalis se numără specialiști în dezafectare nucleară, tehnicieni cu specializare în radioprotecție, ingineri, specialiști în gestionarea deșeurilor, lucrători în demolări mecanice și structurale, izolatori, vopsitori, sablori, sudori, lăcătuși, specialiști în pardoseli, schelari și electricieni.

Partenerii noștri joacă un rol crucial în progresul companiei noastre și al serviciilor pe care le oferim. Pentru toate acestea ne asigurăm că toate programele de formare și misiunile ulterioare sunt implementate cu cea mai mare atenție și în conformitate cu viziunea și valorile partenerilor noștri.

Misiunea noastră:

Misiunea noastră este aceea de a asigura cele mai bune servicii posibile prin furnizarea de forță de muncă înalt calificată și care să răspundă întocmai criteriilor și exigențelor clienților. Scopul nostru este de a oferi servicii personalizate echitabile, transparente și durabile pentru clienții noștri și partenerii acestora.

Asigurarea unei bunăstări excepționale și tratarea în mod corect a forței de muncă sunt criteriile care ne permit să menținem nivelul de productivitate la un nivel ridicat. Toate misiunile sunt executate în conformitate cu reglementările locale și internaționale, permițând clienților noștri să beneficieze de un sprijin corespunzător și de servicii personalizate fiabile, asigurate în condiții competitive pe piață.

Viziunea noastră:

Scopul nostru este de a fi partenerul dumneavoastră pe termen lung pentru servicii eficiente, fiabile și personalizate în domeniul nuclear, naval, energetic și industrial. Devine din ce în ce mai clar că protecția actuală și viitoare a mediului din Europa va fi una dintre cele mai mari provocări cu care se va confrunta societatea noastră, parțial din pricina emisiilor și a normelor oficiale și procedurale complexe.

Pe termen lung, dorim să aducem o contribuție durabilă la protejarea viitoare a serviciilor intensive de forță de muncă din Europa, permițând accesul flexibil la astfel de resurse din Europa de Est, și asistându-i pe clienții noștri pentru a putea beneficia de sprijin adecvat și de servicii personalizate fiabile.

Unde ne găsiți

Globalis Industrial Services
GmbH

Martin-Behaim-Straße 2
63263 Neu-Isenburg,
Germany

Globalis Industrial Services
Romania SRL

str. Depozitelor, nr. 10,
330179 Deva,
Romania

Globalis Industrial Services
Bulgaria EOOD

Industrial Yard, Trankite
4197 Stroevo,
Bulgaria

Company Founders

Alfredo Bosi

C.O.O.

With a solid academic foundation in mechanical engineering, Alfredo’s professional journey started over ten years ago where his set of skills proved invaluable in the competitive workforce. After his experience in the Italian shipbuilding realm, his focus shifted towards the dynamic challenge of business development where he delved in the nuclear and energy industries. Alfredo channeled his competencies and joined his business partners in their very own venture, Globalis Industrial Services. His rich experience and network cultivated across different sectors aligned with the evolving needs of the market, embarking on a journey of innovation.

Filippo Castelli

C.E.O.

Filippo's academic background in business management and commerce, earned at the Bocconi University in Milan, set the stage for a remarkable professional journey. His career kicked off with an internship in Amsterdam and a major pipeline project, where he was introduced to the world of budgeting and to the international environment. Two years later, Filippo transitioned to another major gas infrastructure project, assuming responsibilities first in budgeting and logistics, ultimately rising to a key role in the management team where he was able to oversee critical aspects of the project. Towards the end of this project he partnered with Alfredo and they decided to pool their expertise and energies into founding Globalis.

Gunther Blitz

C.C.O.

Boasting dual expertise in business administration and mechanical engineering, Gunther forged a career path primarily within the landscape of the oil and gas industry. His journey reached a pinnacle as he assumed key roles, including managing and directing projects at Safetec GmbH, a major player in the German market of decommissioning of nuclear power plants. As Safetec being minority shareholder in Globalis Industrial Services, Gunther is leveraging the nuclear experience into our business.